3 900 ₴
2 550 ₴
Показати оптові ціниСу-від (sous vide, з французької – «під вакуумом») – це спосіб приготування, при якому їжу (наприклад, м’ясо або рибу) кладуть у герметичний пластиковий пакет і готують на водяній бані або в паровій печі при постійній і відносно низькій температурі нижче 100 °C (або навіть нижче 90 °C).
Метод сувід дуже популярний серед провідних кухарів світу, оскільки він забезпечує цілу низку переваг:
Sous vide термостат Triniti S016 підходить для резервуарів об'ємом до 15 літрів, що дозволить приготувати страву майже будь-якого розміру.




| Комплектація | |
|---|---|
| Блюдо для приготування на пару | Ні |
| Книга рецептів | Ні |
| Мірна ємність | Ні |
| Мірна ложка | Ні |
| Сіто | Ні |
| Програми приготування та функції | |
| Випічка | Ні |
| Дисплей | Так |
| Захист від перепадів напруги | Так |
| Інфрачервоний обігрів | Ні |
| Каша | Ні |
| Крупа | Ні |
| Наявність антипригарного покриття | Ні |
| Приготування на пару | Ні |
| Приготування під тиском | Ні |
| Таймер | Так |
| Тушкування | Ні |
| Функція підігріву | Ні |
| Основні | |
| Гарантійний термін | 12 міс |
| Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь, Пластик |
| Призначення | Побутове |
| Номінальна напруга | 220 В |
| Об`єм | 15 л |
| Відстрочка старту | Так |
| Стан | Новий |
| Сфера використання | HoReCa, Торгові магазини, Fast-food |
| Тип приладу | Апарат Су-вид |
| Тип управління | Сенсорне |
| Колір корпусу | Чорний |
| Габаритні розміри | |
| Глибина | 115 мм |
| Користувальницькі характеристики | |
| Артикул | 180325 |
| Вага | 1.5 |
| Висота | 425 |
| Споживана потужність | 1100 |
| Ширина | 155 |