4 500 ₴
Показати оптові ціниСу-від (sous vide, з французької – «під вакуумом») – це спосіб приготування, при якому їжу (наприклад, м’ясо або рибу) кладуть у герметичний пластиковий пакет і готують на водяній бані або в паровій печі при постійній і відносно низькій температурі нижче 100 °C (або навіть нижче 90 °C).
Апарат Су-від SJ-S015 – нова модель з Wi-Fi підключенням (ви можете керувати пристроєм на відстані вашим смартфоном на Android або IOS), потужним теном, сенсорним керуванням, контролером рівня води (автоматичне відключення при низькому рівні води або перекидання приладу), діапазоном температур від 25° до 95°С.
Метод сувід дуже популярний серед провідних кухарів світу, оскільки він забезпечує цілу низку переваг:
Sous vide термостат Triniti S015 підходить для резервуарів об'ємом до 15 літрів, що дозволить приготувати страву майже будь-якого розміру.
Комплектація | |
---|---|
Блюдо для приготування на пару | Ні |
Книга рецептів | Ні |
Мірна ємність | Ні |
Мірна ложка | Ні |
Сіто | Ні |
Програми приготування та функції | |
Випічка | Ні |
Дисплей | Так |
Захист від перепадів напруги | Так |
Інфрачервоний обігрів | Ні |
Каша | Ні |
Крупа | Ні |
Наявність антипригарного покриття | Ні |
Приготування на пару | Ні |
Приготування під тиском | Ні |
Таймер | Так |
Тушкування | Ні |
Функція підігріву | Ні |
Основні | |
Гарантійний термін | 12 міс |
Матеріал корпусу | Пластик, Нержавіюча сталь |
Призначення | Побутове |
Номінальна напруга | 220 В |
Об`єм | 15 л |
Відстрочка старту | Так |
Стан | Новий |
Сфера использования | Торгові магазини, Fast-food, HoReCa |
Тип приладу | Апарат Су-вид |
Тип управління | Сенсорне |
Колір корпусу | Чорний |
Габаритні розміри | |
Глибина | 92 мм |
Користувальницькі характеристики | |
Артикул | 180225 |
Вага | 1.6 |
Висота | 380 |
Споживана потужність | 1100 |
Ширина | 105 |