4 500 ₴
3 900 ₴
Показати оптові ціниСу-від (sous vide, з французької – «під вакуумом») – це спосіб приготування, при якому їжу (наприклад, м’ясо або рибу) кладуть у герметичний пластиковий пакет і готують на водяній бані або в паровій печі при постійній і відносно низькій температурі нижче 100 °C (або навіть нижче 90 °C).
Апарат Су-від SJ-S015 – нова модель з Wi-Fi підключенням (ви можете керувати пристроєм на відстані вашим смартфоном на Android або IOS), потужним теном, сенсорним керуванням, контролером рівня води (автоматичне відключення при низькому рівні води або перекидання приладу), діапазоном температур від 25° до 95°С.
Метод сувід дуже популярний серед провідних кухарів світу, оскільки він забезпечує цілу низку переваг:
Sous vide термостат Triniti S015 підходить для резервуарів об'ємом до 15 літрів, що дозволить приготувати страву майже будь-якого розміру.
Користувальницькі характеристики | |
---|---|
Артикул | 180225 |
Блюдо для приготування на парі | Немає |
Вага | 1.6 |
Випічка | Немає |
Висота | 380 |
Гарантійний термін | 12 мес |
Глибина | 92 мм |
Дисплей | Да |
Захист від перепадів напруги | Да |
Інфрачервоне нагрівання | Немає |
Каша | Немає |
Книга рецептів | Немає |
Крупа | Немає |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь, Пластик |
Мірна ємність | Немає |
Мірна ложка | Немає |
Призначення | Побутове |
Наявність антипригарного покриття | Немає |
Номінальна напруга | 220 В |
Об`єм | 15 л |
Відтермінування старту | Да |
Споживана потужність | 1100 |
Приготування на парі | Немає |
Приготування під тиском | Немає |
Сито | Немає |
Стан | Нове |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food, Торгові магазини |
Таймер | Так |
Тип прибора | Апарат Су-від |
Тип керування | Сенсорний |
Тушкування | Немає |
Функція підігрівання | Немає |
Колір корпусу | Чорний |
Ширина | 105 |