4 000 ₴
3 500 ₴
Показати оптові ціниСу-від (sous vide, з французької – «під вакуумом») – це спосіб приготування, при якому їжу (наприклад, м’ясо або рибу) кладуть у герметичний пластиковий пакет і готують на водяній бані або в паровій печі при постійній і відносно низькій температурі нижче 100 °C (або навіть нижче 90 °C).
Метод сувід дуже популярний серед провідних кухарів світу, оскільки він забезпечує цілу низку переваг:
Sous vide термостат Triniti S012 підходить для резервуарів об'ємом до 15 літрів, що дозволить приготувати страву майже будь-якого розміру.
Основні | |
---|---|
Виробник | Трініті |
Країна виробник | Китай |
Гарантійний термін | 12 міс |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь, Пластик |
Призначення | Побутове |
Номінальна напруга | 220 В |
Об`єм | 15 л |
Відстрочка старту | Так |
Споживана потужність | 1100 Вт |
Стан | Новий |
Сфера использования | HoReCa, Торгові магазини, Fast-food |
Тип приладу | Апарат Су-вид |
Тип управління | Сенсорне |
Колір корпусу | Чорний |
Комплектація | |
Блюдо для приготування на пару | Ні |
Книга рецептів | Ні |
Мірна ємність | Ні |
Мірна ложка | Ні |
Сіто | Ні |
Програми приготування та функції | |
Випічка | Ні |
Дисплей | Так |
Захист від перепадів напруги | Так |
Інфрачервоний обігрів | Ні |
Каша | Ні |
Крупа | Ні |
Наявність антипригарного покриття | Ні |
Приготування на пару | Ні |
Приготування під тиском | Ні |
Таймер | Так |
Тушкування | Ні |
Функція підігріву | Ні |
Габаритні розміри | |
Глибина | 9.6 мм |
Користувальницькі характеристики | |
Артикул | 180125 |
Ширина | 9.4 |
Вага | 1.6 |
Висота | 38 |