13 400 ₴
Показати оптові ціниСу-від (sous vide, з французької – «під вакуумом») – це спосіб приготування, при якому їжу (наприклад, м’ясо або рибу) кладуть у герметичний пластиковий пакет і готують на водяній бані або в паровій печі при постійній і відносно низькій температурі нижче 100 °C (або навіть нижче 90 °C).
Метод сувід дуже популярний серед провідних кухарів світу, оскільки він забезпечує цілу низку переваг:
Вакуумна піч Sous vide Triniti SC011 має об'єм резервуару у 26 літрів розмірів 530*325*200mm, що дозволить приготувати страву майже будь-якого розміру.
Основні | |
---|---|
Тип приладу | Апарат Су-вид |
Користувальницькі характеристики | |
Артикул | 180126 |
Блюдо для приготування на парі | Немає |
Вага | 8 |
Випічка | Немає |
Висота | 310 |
Гарантійний термін | 12 мес |
Дисплей | Да |
Захист від перепадів напруги | Да |
Інфрачервоне нагрівання | Немає |
Каша | Немає |
Книга рецептів | Немає |
Крупа | Немає |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Мірна ємність | Немає |
Мірна ложка | Немає |
Призначення | Професійна |
Наявність антипригарного покриття | Немає |
Номінальна напруга | 220 В |
Об`єм | 25 л |
Відтермінування старту | Да |
Споживана потужність | 1000 |
Приготування на парі | Немає |
Приготування під тиском | Немає |
Сито | Немає |
Стан | Нове |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food, Торгові магазини |
Таймер | Так |
Тип керування | Електронне |
Тушкування | Немає |
Функція підігрівання | Немає |
Колір корпусу | Нержавіюча сталь |
Ширина | 355 |