7 100 ₴
Су-від (sous vide, з французької – «під вакуумом») – це спосіб приготування, при якому їжу (наприклад, м’ясо або рибу) кладуть у герметичний пластиковий пакет і готують на водяній бані або в паровій печі за постійної та відносно низької температури нижче 100°C (або навіть нижче 90°C).
Метод су-від дуже популярний серед провідних шеф-кухарів світу, оскільки він забезпечує цілий ряд переваг:
Sous vide термостат Triniti S012 підходить для резервуарів об’ємом до 15 літрів, що дозволяє приготувати страву майже будь-якого розміру.
Метод су-від неможливий без використання вакууматора. Тому до цього набору також включено вакуумний пакувальник Triniti vs6621, який ідеально справляється з цим завданням.

| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Трініті |
| Країна виробник | Китай |
| Стан | Новий |
| Призначення | Побутове |
| Гарантійний термін | 12 міс |
| Сфера використання | HoReCa, Торгові магазини, Fast-food |
| Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь, Пластик |
| Номінальна напруга | 220 В |
| Колір корпусу | Чорний |
| Тип управління | Сенсорне |
| Відстрочка старту | Так |
| Тип приладу | Апарат Су-вид |
| Програми приготування та функції | |
| Таймер | Так |
| Дисплей | Так |
| Захист від перепадів напруги | Так |
| Користувальницькі характеристики | |
| Споживана потужність | 1100 |
| Артикул | 180100 |