7 000 ₴
Су-від (sous vide, з французької – «під вакуумом») – це спосіб приготування, при якому їжу (наприклад, м’ясо або рибу) кладуть у герметичний пластиковий пакет і готують на водяній бані або в паровій печі за постійної та відносно низької температури нижче 100°C (або навіть нижче 90°C).
Метод су-від дуже популярний серед провідних шеф-кухарів світу, оскільки він забезпечує цілий ряд переваг:
Sous vide термостат Triniti S012 підходить для резервуарів об’ємом до 15 літрів, що дозволяє приготувати страву майже будь-якого розміру.
Метод су-від неможливий без використання вакууматора. Тому до цього набору також включено вакуумний пакувальник Triniti vs6621, який ідеально справляється з цим завданням.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Трініті |
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |
Користувальницькі характеристики | |
Артикул | 180100 |
Гарантійний термін | 12 мес |
Дисплей | Да |
Захист від перепадів напруги | Да |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь, Пластик |
Призначення | Побутове |
Номінальна напруга | 220 В |
Відтермінування старту | Да |
Споживана потужність | 1100 |
Сфера использования | Fast-food, HoReCa, Торгові магазини |
Таймер | Так |
Тип прибора | Апарат Су-від |
Тип керування | Сенсорний |
Колір корпусу | Чорний |