7 000 ₴
5 550 ₴
Су-від (sous vide, з французької – «під вакуумом») – це спосіб приготування, при якому їжу (наприклад, м’ясо або рибу) кладуть у герметичний пластиковий пакет і готують на водяній бані або в паровій печі за постійної та відносно низької температури нижче 100°C (або навіть нижче 90°C).
Метод су-від дуже популярний серед провідних шеф-кухарів світу, оскільки він забезпечує цілий ряд переваг:
Sous vide термостат Triniti S012 підходить для резервуарів об’ємом до 15 літрів, що дозволяє приготувати страву майже будь-якого розміру.
Метод су-від неможливий без використання вакууматора. Тому до цього набору також включено вакуумний пакувальник Triniti vs6621, який ідеально справляється з цим завданням.
Основні | |
---|---|
Виробник | Трініті |
Призначення | Побутове |
Сфера использования | HoReCa, Fast-food, Торгові магазини |
Тип приладу | Апарат Су-вид |
Тип управління | Сенсорне |
Споживана потужність | 1100 Вт |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь, Пластик |
Відстрочка старту | Так |
Номінальна напруга | 220 В |
Колір корпусу | Чорний |
Гарантійний термін | 12 міс |
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |
Програми приготування та функції | |
Захист від перепадів напруги | Так |
Дисплей | Так |
Таймер | Так |
Користувальницькі характеристики | |
Артикул | 180100 |